Mijn naam is Reshmi, 45 jaar en sinds kort met veel plezier werkzaam bij SV Pay B.V.

Na het behalen van mijn MBO diploma, ben ik als administratief medewerker begonnen bij verschillende verzekeringsbedrijven en overheidsinstanties. Zodoende ben ik in 2000 aangenomen bij UWV waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan als Uitkeringsdeskundige.

Na 9 jaar bij UWV gewerkt te hebben, heb ik een switch gemaakt en wilde ik mijn capaciteiten benutten binnen de verzekeringswereld. Ik ben daarom bij Aegon N.V. gaan werken als Schadebehandelaar. Hier heb ik 6 jaar gewerkt, totdat SV Pay op mijn pad kwam.

Het snel en gezond groeiende bedrijf, de deskundigheid binnen het team, de open sfeer en de match met mijn werkzaamheden bij UWV heeft mijn enthousiasme gewekt en is voor mij doorslaggevend geweest om als (Salaris) Administrateur Ziektewet Eigen Risico drager aan de slag te gaan.

Ik ben getrouwd en in mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn gezin. Wandelen, fietsen, dansen en genieten van het hier en nu maakt dat ik een trotse vrouw en moeder ben van mijn zoon Risesh (7jr) en dochtertje Sarisha (3jr).