Charlotte (1969) heeft van 1990 tot 1997 gewerkt bij de BVG als claimbeoordelaar WW en wetstechnisch beslisser. Hier heeft zij het vak van sociale zekerheid geleerd. Van 1993 tot 1997 heeft zij in deeltijd commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.Van 1997 tot 2001 is Charlotte bij Cadans/ Relan gaan werken als productontwikkelaar gegevenslogistiek in de private sector. Gedurende deze periode heeft zij opdrachten uitgevoerd om grote ondernemingen aan te sluiten op diverse gegevenslogistieke processen in de sociale zekerheid.

In 2001 heeft Charlotte samen met haar partner SV Land opgericht. SV Land was  het 1e bedrijf in Nederland dat haar kennis en expertise inzette op het gebied van sociale zekerheid door de hele keten heen, zowel publiek als privaat. Als DGA was zij verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van SV Land zowel binnen het publieke als het private domein. Haar rol ligt met name in het commercieel ontwikkelen van nieuwe markten.

In 2009 heeft Charlotte Michiel leren kennen. Michiel heeft SV Land in 2009 gereorganiseerd en is in december 2012 mede-eigenaar geworden. Charlotte houdt van fietsen, hardlopen, skiën, mooie wijnen, zingen, bakken aan de bar, massage, yoga en het leven. Charlotte woont in Amsterdam met haar vriend en levenspartner Rob