Schakel tussen verzekeraar, volmacht en werkgever

Verzekeraars

Diverse verzekeraars en volmachten bieden werkgevers verzekeringsoplossingen of dienstverlening op het gebied van eigenrisicodragerschap van de ziektewet aan. Reden hiervan is dat vanaf 2017 de WGA Flex en WGA vast werden samengevoegd en daar een 12-jaars propositie aan werd verbonden. SV Pay werkt samen met een groot aantal van hen en verzorgt de volledige uitkeringsadministratie van de eigenrisicodragende organisatie.

Concreet houdt dit de bepaling van het recht, de duur, de hoogte en de verloning van de uitkering in. In sommige casussen wordt er nauw samengewerkt met arbodiensten. Doordat SV Pay jarenlang expert is op het gebied van uitkeringsadministratie zijn de relaties met zowel verzekeraars als arbodiensten zeer goed. Dat werkt prettig, efficiënt en het ontzorgt de werkgever optimaal.

Voor verzekeraars en volmachten wordt er veelal een prijs per ziekmelding gerekend. Dit bedrag is all in – ongeacht de ziekteduur van de (ex-)werknemer. Uiteraard wordt er met staffelkortingen gewerkt indien de volumes toenemen.

a.s.r.
Simon Klomp

a.s.r.

"SV Pay heeft in 2017 een belangrijke rol gespeeld in het ontwerp van de ziektewet loonadministratie. Doordat er snel geschakeld wordt en SV Pay beschikt over zeer professionele medewerkers, is de organisatie meer dan alleen een ‘partij’."

Lees meer
SuperGarant verzekeringen
Robin Blok

SuperGarant verzekeringen

‘Onze organisatie zocht een gedegen partner die expertise bezit op het gebied van ziektewet ERD. Die hebben wij gevonden in SV Pay, simpelweg omdat de lijnen kort zijn en er daardoor snel geschakeld kan worden.’

Lees meer
Uitkeringsadministratie voor verzekeraars

Stel jouw vraag

Bel 085 - 487 30 34 of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Alles accepteren