flexibel, aanhaken bij elke gewenste arbodienst

Arbodiensten

Op het moment dat een werknemer ziek uit dienst gaat en de werkgever eigenrisicodrager is, draagt de werkgever de verantwoordelijkheid voor de begeleiding omtrent de arbo en re-integratie van de ex-werknemer.

De eerste stap die ondernomen dient te worden, is het inschakelen van een arbodienst. Dit kan dezelfde partij zijn als voor het reguliere ziekteverzuim, maar dit is niet noodzakelijk. Wel is het raadzaam om de zieke ex-werknemer onder te brengen bij de reguliere arbodienst, aangezien zij de medewerker al langer kent, er dikwijls een dossier is opgebouwd en er hierdoor inzicht is in de situatie. Natuurlijk kan er ook voor een arbodienst gekozen worden, dat maakt voor de administratieve verwerking van SV Pay niets uit.

Indien de werknemer ziek uit dienst gaat, verzorgt SV Pay de volledige uitkeringsadministratie. Door gebruik te maken van een flexibel aanpasbaar model, is het mogelijk om bij elke gewenste arbodienst aan te haken. Dat werkt veilig, vertrouwd en overzichtelijk.
Meijers Vitaal
Catoline Smits

Meijers Vitaal

"Door SV Pay kunnen we onze klanten in de ziektewet continuïteit bieden, aangezien wij zelf de kennis en ervaring missen om de uitkeringsadministratie goed te doen. Bovendien willen we ons kunnen richten op onze core business. Door SV Pay besparen we tijd en kunnen we ons focussen op wat voor ons bedrijf belangrijk is."

Lees meer
MKB Vitaal
Heidi Versluit - Stravers

MKB Vitaal

"MKB Vitaal is een arbodienst en werkt sinds 2020 nauw samen met SV Pay. Zij verzorgen de loonadministratie omtrent ziektewetuitkering. De medewerkers zijn zeer deskundig en het contact verloopt vlekkeloos."

Lees meer
Uitkeringsadministratie voor arbodiensten

Stel jouw vraag


Bel 085 - 487 30 34 of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Alles accepteren