Uitvoering van complexe wet- en regelgeving

Werkgevers

De uitvoering van uitkeringsadministratie hangt samen met complexe wet- en regelgeving. Dit begint met het beoordelen van een claim om vervolgens een dagloon te berekenen. Daarna moet er een ziekmelding bij het UWV gedaan worden.

Als een organisatie eigenrisicodrager voor de ziektewet is, dan komt deze administratie bij de werkgever te liggen. Een tijdrovende en ingewikkelde klus! SV Pay kan de organisatie volledig ontzorgen op het gebied van uitkeringsadministratie. SV Pay neemt in dat geval de beoordeling van het recht op uitkering, de bepaling van de (initiële) duur van de uitkering, de berekening van de hoogte van de uitkering, het voorbereiden van de uitbetaling en verstrekken van uitkeringsspecificaties over. Middels een gebruiksvriendelijke internetportal heeft de werkgever live overzicht in de actuele status van alle ziekteverzuimen. Logisch en overzichtelijk, dat geeft vertrouwen.

UWV heeft in het verzuimproces een cruciale rol. Hier worden namelijk diverse beschikkingen aangevraagd. De kennis omtrent sociale zekerheidswet- en regelgeving dient optima forma te zijn, want UWV blijft eindverantwoordelijk voor de uitvoering van de ziektewet.

Lees meer
Stichting Kennemerhart
Marijke Spikkert

Stichting Kennemerhart

"SV Pay handelt geruisloos alle zaken omtrent uitkering af. Het is prettig om met vaste contactpersonen te kunnen schakelen. De administratie is gegarandeerd foutloos, ik hoef niets te controleren. Dit scheelt enorm veel tijd!"

Lees meer
AMSTA
Co Hilster

AMSTA

"Onze administratieve afdeling was onvoldoende gespecialiseerd in ziekteverzuimadministratie. Bovendien zorgt het vervullen van twee rollen binnen de organisatie voor belangenverstrengeling. SV Pay was dé oplossing."

Lees meer
ORO
Macalé Benoit

ORO

"SV Pay is, na uitgebreid research, uitgekozen tot betrouwbare partner. Mijn voorganger heeft die samenwerking opgetuigd en ik kan niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over deze samenwerking."

Lees meer
Uitkeringsadministratie voor werkgevers

Stel jouw vraag


Bel 085 - 487 30 34 of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Alles accepteren