Mieli (1976) heeft haar MEAO BA diploma behaald in 1998 aan het Tinbergen College in Den Haag en tegelijkertijd is ze gestart bij Ernst & Young Accountants als salarisadministrateur. Hier is zij ruim 15 jaar werkzaam geweest van 1998 tot 2012 en heeft ze ook haar PDL diploma behaald. Kort daarna heeft Mieli ook de opleiding tot Payroll Adviseur afgerond aan de Haagse Hogeschool in Den Haag, met specifieke aandacht voor arbeidsrecht, loonheffingen en sociale verzekeringen.

In 2012 heeft Mieli de overstap gemaakt naar Exterus, waar zij werkzaam is geweest als senior salarisadministrateur en met name actief was voor internationale ondernemingen en expats. Na drie jaar lonkte er een nieuwe uitdaging bij SV Pay en is zij daar in 2017 in dienst getreden. Mieli draagt zorg voor de ziektewet uitkeringsadministratie en ze co├Ârdineert en bewaakt op deze wijze de workflow.

Mieli is getrouwd met Patrick en heeft twee dochters, Santusha (2001) en Jayra (2011). Ze houdt van dansen, koken, gezelligheid en vrienden met als motto: enjoy while you can!