Onze dienstverlening voor werkgevers

In de praktijk

SV Pay stelt het recht op een ziektewetuitkering vast, ook wel een wetstechnische claimbeoordeling genoemd. Daarna wordt de duur ervan en het dagloon bepaald. Dat laatste gaat via een specialistisch ontwikkelde dagloonmodule. Uiteindelijk is de hoogtebepaling van de uitkering aan de beurt. Naast deze diensten voeren de experts van SV Pay de uitkeringsadministratie uit. Denk hierbij aan het verstrekken van uitkeringsstroken, voorbereidingen van de betalingen en de verzorging van de aangifte loonheffing. Ook de aanvraag en het beoordelen omtrent UWV-beschikkingen valt onder het takenpakket. Daarnaast staan de loyale, betrokken en ervaren experts van SV Pay klaar om te helpen – zowel de werkgever als de uitkeringsgerechtigde.

Sociale zekerheid is een prachtig, maar complex vak. Door te kiezen voor SV Pay is de werkgever verzekerd van betrokken en specialistische hulp. Dit voorkomt frustratie, scheelt enorme tijd en voorkomt financiële misstappen. Daarbovenop neemt SV Pay de communicatie met ex-medewerkers over, zodat de werkgever zich kan focussen op wat voor hen belangrijk is.

De kosten op een rij
  1. Eenmalige inrichtingskosten
  2. Jaarlijkse abonnementskosten
  3. Een bedrag per ziekmelding
Omdat SV Pay iedere werkgever als uniek ziet en graag persoonlijk benadert, wordt er per opdrachtgever een passende offerte gemaakt.
Alles accepteren